لیست اخبار صفحه :7
راه‌اندازی مرکز تماس برای مدیریت آمار و فناوری اطلاعات و شکل‌دهی ساز و کار پایش رصد

بمنظور تحقق اهداف راهبردی دانشگاه و استقرار رویکرد دانشگاه الکترونیک مبتنی بر فناوری اطلاعات، نظر به بازخورد دریافتی از مراکز تابعه دانشگاه در گزارش تعاملات بین‌بخشی و عدم رضایت از نحوه پاسخگویی در مواقع ضروری، مرکز تماس برای مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی ایران راه‌اندازی شد.

تغییر پلتفرم ایمیل و مهاجرت به پلتفرم جدید انجام شد.
مهاجرت به پلتفرم جدید ایمیل

تغییر پلتفرم ایمیل و مهاجرت به پلتفرم جدید انجام شد.

برای اهداف راهبردی دانشگاه علوم پزشکی ایران در راستای صحت عملکرد سامانه‌ها، مهاجرت به پلتفرم جدید ایمیل توسط سرکار خانم دکتر مهرشاد مدیر آمار و فناوری اطلاعات انجام شد.

بازدید از وضع موجود زیرساخت‌های شبکه و سامانه‌های اطلاعات سلامت بیمارستان شهیدفهمیده

بازدید از وضعیت زیرساخت‌های شبکه و سامانه‌های اطلاعات سلامت بیمارستان شهیدفهمیده در روز سه‌شنبه مورخ 1401/09/29صورت گرفت و درخواست‌های توسعه و خطاهای سیستم مدیریت اطلاعات بیمارستانی بررسی گردید.

بازدید از وضع موجود زیرساخت‌های شبکه و سامانه‌های اطلاعات سلامت بیمارستان لولاگر

بازدید از وضعیت زیرساخت‌های شبکه و سامانه‌های اطلاعات سلامت بیمارستان لولاگر در روز یک‌شنبه مورخ 1401/09/27صورت گرفت و درخواست‌های توسعه و خطاهای سیستم مدیریت اطلاعات بیمارستانی بررسی گردید.

بازدید از وضع موجود زیرساخت‌های شبکه و سامانه‌های اطلاعات سلامت مرکز آموزشی درمانی روان‌پزشکی ایران

بازدید از وضعیت زیرساخت‌های شبکه و سامانه‌های اطلاعات سلامت مرکز آموزشی درمانی روان‌پزشکی ایران در روز چهار‌شنبه مورخ 1401/09/26صورت گرفت و درخواست‌های توسعه و خطاهای سیستم مدیریت اطلاعات بیمارستانی بررسی گردید.

بازدید از وضع موجود زیرساخت‌های شبکه و سامانه‌های اطلاعات سلامت بیمارستان امام سجاد (ع) شهریار

بازدید از وضعیت زیرساخت‌های شبکه و سامانه‌های اطلاعات سلامت بیمارستان امام سجاد (ع) شهریار در روز چهار‌شنبه مورخ 1401/09/23صورت گرفت و درخواست‌های توسعه و خطاهای سیستم مدیریت اطلاعات بیمارستانی بررسی گردید.

بازدید از وضع موجود زیرساخت‌های شبکه و سامانه‌های اطلاعات سلامت مرکز آموزشی درمانی شهدای هفتم تیر

بازدید از وضعیت زیرساخت‌های شبکه و سامانه‌های اطلاعات سلامت مرکز آموزشی درمانی شهدای هفتم تیر در روز سه‌شنبه مورخ 1401/09/22صورت گرفت و درخواست‌های توسعه و خطاهای سیستم مدیریت اطلاعات بیمارستانی بررسی گردید.

بازدید از وضع موجود زیرساخت‌های شبکه و سامانه‌های اطلاعات سلامت مرکز آموزشی درمانی کودکان حضرت علی اصغر(ع)

بازدید از وضعیت زیرساخت‌های شبکه و سامانه‌های اطلاعات سلامت مرکز آموزشی درمانی حضرت کودکان حضرت علی اصغر(ع) در روز یکشنبه مورخ 1401/09/20صورت گرفت و درخواست‌های توسعه و خطاهای سیستم مدیریت اطلاعات بیمارستانی بررسی گردید.

بازدید از وضع موجود زیرساخت‌های شبکه و سامانه‌های اطلاعات سلامت مرکز آموزشی درمانی شفایحیائیان

بازدید از وضعیت زیرساخت‌های شبکه و سامانه‌های اطلاعات سلامت مرکز آموزشی درمانی شفایحیائیان در روز شنبه مورخ 1401/09/19 صورت گرفت و درخواست‌های توسعه و خطاهای سیستم مدیریت اطلاعات بیمارستانی بررسی گردید.