لیست اخبار صفحه :5

رویداد دانشگاهی هوش مصنوعی و سلامت با محوریت دستیار هوشمند خودمراقبتی بیمار در 17 آبان ماه 1402 از ساعت 13:30 الی 18 در مرکز بین‌المللی همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد.

برگزاری ورکشاپ تخصصی سرور و استوریج DellEMC در سالن جلسات مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی ایران

ورکشاپ تخصصی یک‌روزه با عنوان سرور و استوریچ DELLEMC در تاریخ 1402/7/22 از ساعت 13:30 الی 17 در مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید .

برگزاری جلسه ای در خصوص پیاده‌سازی بسته‌های خدمتی بیماران خاص و صعب العلاج در سامانه‌های HIS بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی ایران

جلسه مشترک بین همکاران IT دانشگاه‌های علوم پزشکی در سطح استان تهران، ادارات کل بیمه استان تهران و نمایندگان شرکت‌های سامانه HIS با هدف هماهنگی بیشتر در پیاده‌سازی بسته‌های خدمتی بیماران خاص و صعب العلاج در سامانه‌های HIS بیمارستان‌ها روز یکشنبه 16/07/1402 از ساعت 13:30 الی 15:30 در سالن کنفرانس مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.

داشبورد پروفایل بیمارستان‌ها (فاز درآمد مالی) و داشبورد خدمات پرستاری طراحی شد.
داشبورد پروفایل بیمارستان‌ها (فاز درآمد مالی) و داشبورد خدمات پرستاری

داشبورد پروفایل بیمارستان‌ها (فاز درآمد مالی) و داشبورد خدمات پرستاری طراحی شد.

با توجه به اهمیت وضعیت آماری شاخص‌های بیمارستانی و درآمدهای مالی در روند تصمیم‌گیری‌های کلان بیمارستانی و مدیریتی، نسخه جدید داشبورد پروفایل بیمارستانی و داشبورد خدمات مراقبت پرستاری بر اساس اطلاعات سامانه HIS بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی، طراحی گردید و هم‌اکنون درحال بهره برداری می‌‌باشد.

در فرآیند بازسازی اتاق سرور، برای افزایش امنیت بیشتر دسترسی به اتاق سرور محدود شد.
مدیریت دسترسی فیزیکی و کنترل تردد به اتاق سرور

بمنظور افزایش امنیت بیشتر در راستای فرآیند بازسازی اتاق سرور، برای دسترسی فیزیکی به اتاق سرور توسط مدیر آمار و فناوری اطلاعات، دستگاه ثبت اثر انگشت و تصویر خریداری و نصب شد.

در فرآیند بازسازی اتاق سرور زیرساخت خنک ‌کنندگی اتاق سرور اصلاح شد.
اصلاح زیرساخت خنک‌ کنندگی اتاق سرور

در فرآیند بازسازی اتاق سرور زیرساخت خنک ‌کنندگی اتاق سرور اصلاح شد.

در فرآیند بازسازی اتاق سرور زیر ساخت دستگاه‌های خنک‌ کنندگی اتاق سرور در سقف تعبیه شد و بمنظور اطمینان از پایداری کارکرد آنها سرویس دوره‌ای بصورت مستمر انجام می‌گیرد.

مانیتورینگ محیطی دیتا سنتر نصب و راه‌اندازی شد.
نصب و راه‌اندازی مانیتورینگ محیطی دیتا سنتر

مانیتورینگ محیطی دیتا سنتر نصب و راه‌اندازی شد.

در جهت اهداف راهبردی دانشگاه در راستای فرایند و بازسازی اتاق سرور، تجهیزات مانیتورینگ موجود توسط سرکار خانم دکتر مهرشاد مدیر فناوری و اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی ایران بروزرسانی شد. ضمن اینکه اتصال این سیستم‌ها به سامانه پیامک نیز صورت گرفت.

نسخه جدید داشبورد رصد و مدیریت موجودی و مصرف دارویی مجموعه مدد طراحی شد.
پیاده‌سازی داشبورد دارویی مجموعه داروخانه‌های مدد

نسخه جدید داشبورد رصد و مدیریت موجودی و مصرف دارویی مجموعه مدد طراحی شد.

با توجه به اهمیت وضعیت آماری شاخص‌های بیمارستانی و درآمدهای مالی در روند تصمیم‌گیری‌های کلان بیمارستانی و مدیریتی، داشبورد دارویی مجموعه داروخانه‌های مدد بر اساس سامانه HIS مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران طراحی شد و هم‌اکنون در حال بهره‌برداری می‌باشد.

جلسه نشست و هم‌اندیشی با کارشناسان فناوری اطلاعات معاونت‌ها، دانشکده‌ها، مراکز و شبکه‌های بهداشت با مدیر آمار و اطلاعات فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران
نشست هم‌اندیشی با کارشناسان فناوری اطلاعات معاونت‌ها، دانشکده‌ها، مراکز و شبکه‌های بهداشت

جلسه نشست و هم‌اندیشی با کارشناسان فناوری اطلاعات معاونت‌ها، دانشکده‌ها، مراکز و شبکه‌های بهداشت در خصوص نیازمندی‌ها و اولویت‌های مراکز و مشارکت موثر ایشان در اهداف حوزه فناوری اطلاعات دانشگاه در تاریخ 1402/04/13 از ساعت 13 الی 15 در سالن اجتماعات طبقه هشتم کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.