دوره آموزشی هوش مصنوعی در نظام سلامت به‌صورت حضوری برگزار شد.
برگزاری دوره آموزشی هوش مصنوعی در نظام سلامت به‌صورت حضوری

دوره آموزشی هوش مصنوعی در نظام سلامت به‌صورت حضوری برگزار شد.

با توجه به درخواست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و اداره بازرسی، ارزیابی عمکلرد و پاسخگویی برای برگزاری دوره هوش مصنوعی، برای پرسنل آن مراکز دوره آموزشی "هوش مصنوعی در نظام سلامت" به‌صورت حضوری از ساعت 8 الی 11 مورخ 14030431 در سالن جلسات طبقه هفتم ستاد با نظارت مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

برگزاری دوره آموزشی هوش مصنوعی در نظام سلامت به‌صورت حضوری

با توجه به درخواست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و اداره بازرسی، ارزیابی عمکلرد و پاسخگویی برای برگزاری دوره هوش مصنوعی، برای پرسنل آن مراکز دوره آموزشی "هوش مصنوعی در نظام سلامت" به‌صورت حضوری از ساعت 8 الی 11 مورخ 1403/04/31 در سالن جلسات طبقه هفتم ستاد با نظارت مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌گردد.

همزمان با گرامیداشت روز فناوری اطلاعات، مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی ایران گزارش عملکردی 25 ماهه خود را منتشر کرد.
گرامیداشت روز فناوری اطلاعات و انتشار گزارش عملکردی 25 ماهه مدیریت آمار وفناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران

همزمان با زادروز "محمد بن موسی خوارزمی" به عنوان "روز فناوری و اطلاعات" به مناسبت گرامیداشت این روز، در راستای اجرای وظایف محوله و با گذشت 25 ماه از تاریخ ابلاغ سرکار خانم دکتر بتول مهرشاد مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی ایران، گزارش عملکرد 25 ماهه مبنی براقدامات زیر بنائی صورت گرفته در دانشگاه منتشر شد.

چهارمین کنگره سلامت در اربعین برای ارتقای سلامت زائرین در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
برگزاری رویداد هوش مصنوعی و سلامت در اربعین برای ارتقای سلامت زائرین

رویداد هوش مصنوعی همزمان با چهارمین کنگره سلامت در اربعین برای ارتقای سلامت زائرین در تاریخ‌های 14،13 و 15 تیر ماه 1403 در مرکز بین المللی همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

برگزاری رویداد هوش مصنوعی و سلامت در اربعین برای ارتقای سلامت زائرین

برگزاری رویداد هوش مصنوعی و سلامت در اربعین برای ارتقای سلامت زائرین در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌گردد.

رویداد هوش مصنوعی همزمان با چهارمین کنگره سلامت در اربعین برای ارتقای سلامت زائرین در تاریخ‌های 14،13 و 15 تیر ماه 1403 در مرکز بین المللی همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌گردد.

برگزاری دوره‌های متناسب با نیازهای شغلی کارکنان شاغل در مدیریت فناوری و اطلاعات

برای ارتقای توانمندی فنی کارشناسان فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی ایران دوره‌های آموزش تخصصی - شغلی در سال 1402 با همکاری مجتمع فنی تهران بصورت آنلاین برگزار شد و هم‌اکنون پس از اتمام، آزمون این دوره‌ها با توجه به زمانبندی اعلام شده از تاریخ 1403/04/12 بصورت آنلاین برگزار می‌گردد.

برگزاری جلسه آموزشی توسط معاونت درمان وزارت بهداشت در خصوص بررسی و رفع چالش‌های تبادل اطلاعات خودکار سرویس‌های پایش برخط بیمارستانی
برگزاری جلسه آموزشی توسط معاونت درمان وزارت بهداشت در خصوص فاز پنجم پیاده‌سازی سامانه کارآمد

جلسه ای آموزشی با عنوان پیاده‌سازی سرویس‌های تبادل الکترونیکی بر بستر دیتاس از مراکز ارائه دهنده خدمات سلامت در خصوص بررسی و رفع چالش‌های تبادل اطلاعات خودکار سرویس‌های پایش برخط بیمارستانی در تاریخ 1403/04/03 از ساعت 9 الی 11 به صورت آنلاین برگزار گردید.

برگزاری جلسه آموزشی توسط معاون درمان وزارت بهداشت در خصوص سامانه‌های اپراتوری اسکن پرونده پزشکی

جلسه ای آموزشی با عنوان سامانه‌های اپراتوری اسکن پرونده‌های پزشکی برای گروه هدف کارکنان حوزه مدیریت اطلاعات سلامت ستاد معاونت درمان دانشگاه و کارکنان شاغل در بیمارستان‌ها در تاریخ 1403/04/03 ساعت 8:30 الی 14 به صورت آنلاین برگزار گردید.

برگزاری جلسه کارگروه بررسی و صحت سنجی داده‌های داشبوردها و مغایرت‌گیری با گزارش‌های HIS

با توجه به اهمیت وضعیت آماری شاخص‌های بیمارستانی در دانشگاه علوم پزشکی ایران و درآمدهای مالی در روند تصمیم‌گیری‌های کلان بیمارستانی و مدیریتی، جلسات مستمری برای بررسی و صحت سنجی داده‌ها و مغایرت‌گیری با گزارشات HIS، روزهای سه‌شنبه هر هفته از ساعت 8 الی10 در مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه واقع در طبقه هفتم کتابخانه مرکزی برگزار می‌گردد.