آنتی ویروس:
نرمافزار آنتی ویروس برای محافظت از رایانهها در برابر ویروسها، تروجانها، رباتها، روت کیتها، کرمها و سایر برنامههای مخرب طراحی شده است که میتوانند به دستگاه آسیب برسانند یا امنیت و حریم خصوصی را به خطر بیندازند.
زمانی که تعداد زیادی رایانه در سازمان در قالب شبکه وجود داشته باشد و امنیت شبکه مورد بحث باشد، مدیریت شبکه کاری دشوار خواهد شد. امنیت کل شبکه به امنیت تمامی سیستم های شبکه وابسته است، بنابراین نیاز به ابزاری انعطاف پذیر برای مدیریت مجتمع و ساده وجود دارد تا هیچ کامپیوتری نادیده گرفته نشود. آنتی ویروس سازمانی یا تحت شبکه این امکان را برای مجموعه ها فراهم می¬کند که به صورت یکپارچه و توسط یک سرور کلیه آنتی ویروس های داخل شبکه را مدیریت و آپدیت کند
با توجه سرقت اطلاعات، هک و گسترش حملات ویروسها و باج افزارهای مختلف، بکارگیری تمهیدات امنیتی برای مقابله و ارائه راهکار امنیتی ضروری است. در حالی که هکرها به طور مداوم در حال ساخت و انتشار ویروسهای هوشمندتر و پیشرفتهتر هستند، هنوز هم روشهای مختلفی برای محافظت سیستمها از ویروس وجود دارد. بهترین روش برای مقابله با ویروسها در مرحلهی اول استفاده از نرمافزارهای آنتی ویروس و به روز نگهداشتن آنهاست.
با توجه لزوم استفاده از آنتی ویروس بومی که طی نامه شماره 27166/96098/ح مورخ 08/12/1396 مدیریت حراست دانشگاه ابلاغ شده است، این مدیریت از آنتی ویروس پادویش استفاده می کند.
کنسول مدیریتی کلیه مراکز تابعه در دانشگاه قابل رصد می باشد. وضعیت کلاینت های ستاد و کلیه مراکز تابعه دانشگاه، روزانه از طریق همین کنسول ها بررسی و موارد مشکوک پیگیری و گزارش می شود. همچنین این مدیریت گزارشاتی را به صورت فصلی تهیه و به کلیه مراکز تابعه ارسال می نماید.
از جمله مواردی که در این گزارشات ارائه می شود به شرح زیر است:
Change the font color:
main color:
second color:
انتخاب رنگ پس زمینه:
Change the spacing between words:
Change the distance between the lines:
Change mouse type:
Change the font
BlindText