سامانه مانیتورینگ زبیکس برای پایش تجهیزات شبکه و مجازی سازی پیاده‌سازی شد.
استقرار و بکارگیری سامانه مانیتورینگ زبیکس برای پایش تجهیزات شبکه و مجازی سازی

سامانه مانیتورینگ زبیکس برای پایش تجهیزات شبکه و مجازی سازی پیاده‌سازی شد.

بمنظور تحقق اهداف راهبردی دانشگاه در راستای فرآیند و بازسازی اتاق سرور، سامانه مانیتورینگ زبیکس برای پایش تجهیزات شبکه و مجازی سازی توسط سرکار خانم دکتر مهرشاد مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی ایران ایجاد شد.

ابزارهای مانیتورینگ دیتا سنتر نصب و راه‌اندازی شد.
استقرار و بکارگیری ابزارهای مانیتورینگ دیتا سنتر

ابزارهای مانیتورینگ دیتا سنتر نصب و راه‌اندازی شد.

برای اهداف راهبردی دانشگاه در راستای صحت عملکرد سامانه‌ها، تجهیزات مانیتورینگ موجود توسط سرکار خانم دکتر مهرشاد مدیر فناوری و اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی ایران راه‌اندازی شد.

برگزاری جلسه  کمیته دانشگاهی پاد (پزشکی از راه دور)
برگزاری جلسه کمیته دانشگاهی پاد (پزشکی از راه دور)

جلسه کار گروهی کمیته دانشگاهی پاد (پزشکی از راه دور) مبنی بر چابک‌سازی روند پیگیری مصوبات و پیاده‌سازی برنامه‌های راهبردی روز سه‌شنبه 1403/01/28 از ساعت 8:30 الی 10 در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

سرورهای نسل قدیمی اتاق سرور به واحدهای تابعه واگذار گردید.
واگذاری سرورهای جایگرین شده اتاق سرور به واحدهای تابعه

سرورهای نسل قدیمی اتاق سرور به واحدهای تابعه واگذار گردید.

بمنظور تحقق اهداف راهبردی دانشگاه در راستای بهینه‌سازی تجهیزات اتاق سرور، سرورهای نسل قدیم اتاق سرور با نظارت مدیر آمار و فناوری اطلاعات به واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی ایران واگذار شد.

بازدید دوره‌ای از دانشکده‌ها، معاونت‌ها، مراکز درمانی و بیمارستان‌ها و مراکز بهداشت تابعه دانشگاه علوم پزشکی ایران برای ارتقاء امنیت سایبری
بازدید دوره‌ای از مراکز تابعه دانشگاه علوم پزشکی ایران برای ارتقاء امنیت سایبری

بدلیل افزایش تعداد حملات سایبری به دستگاه‌های اجرایی دولت در سال‌های اخیر، مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی ایران برای مهارت‌افزایی و بروزرسانی دانش فنی و تخصصی کارشناسان فناوری اطلاعات، نسبت به بازدیدهای دوره‌ای از معاونت‌ها، دانشکده‌ها، مراکز بهداشت، مراکز درمانی و بیمارستان‌های زیر مجموعه اقدام نمود.

داشبورد عملکرد مالی پزشکان بر اساس خدمات ارائه شده طراحی شد.
طراحی داشبورد عملکرد مالی پزشکان بر اساس خدمات ارائه شده

داشبورد عملکرد مالی پزشکان بر اساس خدمات ارائه شده طراحی شد.

داشبورد عمکلرد مالی پزشکان به تفکیک خدمات ارائه شده در بیمارستان‌ها بر اساس اطلاعات HIS بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران با امکانات جدید برای ارتقائ کیفیت طراحی و در حال بهره‌وری می‌باشد.

جلسه نشست و هم‌اندیشی با کارشناسان فناوری اطلاعات
نشست هم‌اندیشی با کارشناسان فناوری اطلاعات معاونت‌ها، دانشکده‌ها، مراکز و شبکه‌های بهداشت

جلسه نشست و هم‌اندیشی با کارشناسان فناوری اطلاعات

جلسه نشست و هم‌اندیشی با کارشناسان فناوری اطلاعات معاونت‌ها، دانشکده‌ها، مراکز و شبکه‌های بهداشت در خصوص نیازمندی‌ها و اولویت‌های مراکز و مشارکت موثر ایشان در اهداف حوزه فناوری اطلاعات دانشگاه در بازه زمانی 1402/12/26 تاریخ 1402/12/28 از ساعت 8 الی 15 در سالن جلسات طبقه هفتم مدیریت آمار و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.

فرآیند ثبت بازدیدهای دوره‌ای از مراکز تابعه دانشگاه علوم پزشکی ایران در سامانه تیکتینگ پیاده‌سازی شد.
پیاده‌سازی فرآیند ثبت بازدیدهای دوره‌ای در سامانه تیکتینگ

بمنظور بررسی وضعیت واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی ایران، بصورت دوره‌ای بازدیدهایی توسط کارشناسان گروه زیرساخت و نرم‌افزار انجام می‌گیرد. در هر بازدید گزارش آن بازدید در سامانه تیکتینگ ثبت می‌شود تا ردگیری تغییرات و پیگیری برای رفع مشکلات بهتر و سریعتر انجام گیرد.

اعلام  نتایج ارزیابی زیرسایت‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران در سال 1402
گزارش ارزیابی زیرسایت‌های تحت پوشش دانشگاه ایران سال1402

اعلام نتایج ارزیابی زیرسایت‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران در سال 1402

با توجه به اهمیت زیرسایت‌های دانشگاه و تاثیر آن در رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و به منظور بهره‌برداری اصولی از این بستر در اطلاع‌رسانی و آموزش، گزارشی از ارزیابی زیرسایت‌های تحت پوشش دانشگاه ایران برای ارتقاء کیفیت آنها انجام و گزارش آن منتشر شد.