• 1403/05/29 - 11:51
ارزیابی توان تخصصی و صحت عملکرد کارشناسان مدیریت آمار و فناوری اطلاعات بر اساس شرح وظایف حوزه مدیریت آمار و فناوری اطلاعات

ارتقاء سطح فنی کارشناسان آمار و فناوری اطلاعات و همچنین ارتقای عملکرد آنها براساس شرح وظایف این حوزه از اولویتهای سرکار خانم دکتر مهرشاد مدیریت آمارو فناوری اطلاعات است و در همین راستا فراهم‌سازی فرصت آموزش‌های درون‌بخشی و آموزش‌های تخصصی توسط نهادهای آموزشی شاخص برای گروههای هدف و همچنین ارزیابی توانمندی فنی افراد به صورت مستمر پیگیری می شود.

337123.mp3 رصد مستمر و ارتقای توانمندی فنی کارشناسان آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه از طریق فراهم‌سازی امکانات آموزش‌های درون‌بخشی و آموزش‌های تخصصی توسط نهادهای آموزشی شاخص برای گروههای هدف

طی 25 ماه اخیر بالغ بر 95% فرایندهای کاری حوزه مدیریت آمار وفناوری اطلاعات که قبلا بصورت فردمحور و دستی دنبال می‌شد کاملا الکترونیک شده است. همچنین ضمن فراهم‌سازی امکانات آموزش‌های درون‌بخشی و آموزش‌های تخصصی توسط نهادهای آموزشی شاخص برای گروه هدف بر تخصصی و فنی شدن کارشناسان این حوزه تاکید مضاعف شده و اقدامات لازم صورت گرفته است. با توجه به پیگیری‌های مدیریت آمار و فناوری اطلاعات حق فنی برای کارکنان فناوری اطلاعات شاغل در دانشگاه علوم پزشکی ایران و همه زیر مجموعه‌های آن برقرار و تعیین درصد آن تابع نظر این مدیریت می‌باشد.

لازم است ارزیابی توان تخصصی افراد و همچنین صحت عملکرد آنها بصورت مستمر رصد شود تا در دنیای پرشتاب و متغیر فناوری اطلاعات توانمندی افرادی که برای دولت خدمت می‌کنند و اغلب از فضای رقابتی بیرون، دور هستند تضمین شود و کیفیت خدمات ارائه شده به مردم دچار افت نشود. برای این منظور علاوه بر فراهم‌سازی مقدمات لازم که شرح داده شد، تعیین دقیق شرح وظایف حوزه فناوری اطلاعات و به‌روزرسانی مستمر و آگاه‌سازی کارکنان به اهمیت آن پیگیری شده و در مرحله نهایی است.

ارزیابی عملکرد براساس این شرح وظایف و همچنین نتایج آزمون‌ها و نیز خدماتی که هم‌اکنون در بستر الکترونیک شفاف و قابل شمارش شده است انجام  می‌گیرد.