درباره مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران
مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی ایران از سال 1366 با نام اداره آمار و خدمات ماشینی در دانشگاه شروع به فعالیت نموده است و در سال 1387 به عنوان فعلی تغییر نام داده است. هماکنون در سطح ستاد و مراکز تابعه، تمامی واحدها از خدمات این مدیریت استفاده میکنند که شامل حوزه ریاست و معاونتها (معاونت آموزشی (و 11 دانشکده)، معاونت دانشجویی و فرهنگی، معاونت تحقیقات و فناوری (و حدود 60 مرکز تحقیقاتی و پژوهشکده)، معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع، معاونت درمان (و 19 بیمارستان)، معاونت بهداشتی (و 7 مرکز و شبکه بهداشت)، معاونت غذا و دارو (و مجموعه مدد) و معاونت بینالملل) میباشند. این مراکز در بیش از 40 نقطه فیزیکی مستقر هستند. همچنین 70 بیمارستان خصوصی تحت نظارت دانشگاه نیز در سطوح مختلف از خدمات این مدیریت استفاده مینمایند. حدود 17 هزار پرسنل و بیش از 9 هزار دانشجو و 1600 عضو هیئت علمی نیز مستقیما از خدمات این مدیریت بهرهمند هستند. ارایه خدمات فناوری اطلاعات به کاربران در سطح دانشگاه اعم از خدمات مربوط به مکانیزاسیون فرایندها، فراهم کردن بستر ارتباط الکترونیکی، فراهم نمودن خدمات نرمافزاری، بررسی و نظارت بر اجرای پروژههای فناوری اطلاعات، ارایه خدمات اینترنت به کاربران، توانمندسازی کاربران برای استفاده از خدمات فناوری اطلاعات، ارایه خدمات اطلاعرسانی در زمینه علوم پزشکی به عموم مردم، درمانگران، دانشجویان علوم پزشکی و تمامی کاربران، از جمله وظایف این مدیریت است.
جناب آقای دکتر عبدالرضا پازوکی ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی ایران طی ابلاغیه شماره 761/2-1401 از تاریخ 16/03/1401، سرکار خانم دکتر بتول مهرشاد را به عنوان مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه منصوب نمودهاند.
برای موفقیت در مدیریت حوزه فناوری اطلاعات برخی عوامل موثر مانند 1. دانش تخصصی در تمامی بخشها اعم از زیرساخت شبکه، سختافزار و نرمافزار ( توانمندی مهندسی)، 2. رویکرد سیستماتیک و فرایندمحور (توانمندی مدیریتی)، 3. ایجاد روحیه تعامل و همکاری درون بخشی و درون سازمانی (توانمندی مدیریتی) و 4. استفاده از دانش تخصصی و بهروز برونسازمانی (توانمندی مهندسی، مدیریتی) مدنظر قرار گرفته است.
اصول و مبناهای رویکرد جدید در حوزه فناوری اطلاعات دانشگاه عبارت است از: 1. سیستماتیک و قابل اندازهگیری، خودگردان و خودپایش 2. مبتنی بر تکنولوژی روز با مشارکت موثر بخش خصوصی 3. ارزش آفرین، بهرهور و پایدار
برنامه عملیاتی و همچنین برنامه اختصاصی پیشنهادی مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه به همراه گزارشات عملکردی در لینک زیر قابل مشاهده است.
https://it.iums.ac.ir/PerformanceReports
Change the font color:
main color:
second color:
انتخاب رنگ پس زمینه:
Change the spacing between words:
Change the distance between the lines:
Change mouse type:
Change the font
BlindText