• 1403/03/09 - 08:43
پیاده‌سازی داشبورد سامانه سیناسا

با توجه به اهمیت وضعیت آماری شاخص‌های مراکز ارائه دهنده خدمات سلامت و نیروی انسانی در سامانه سیناسا داشبورد (سامانه یکپارچه نظام جامع آمار و اطلاعات سلامت) مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران طراحی شد .

335658.mp3 پیاده‌سازی داشبورد سامانه سیناسا

با توجه به اهمیت آمارگیری سالیانه مراکز ارائه دهنده خدمات سلامت و نیروی انسانی در سامانه سیناسا در روند تصمیم‌گیری‌های کلان بیمارستانی و مدیریتی، داشبوردی تحت عنوان سامانه سیناسا (سامانه یکپارچه نظام جامع آمار و اطلاعات سلامت ایران)  توسط مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی ایران پیاده‌سازی شد.  این داشبورد که شامل آمار فعالیت‌های مراکز ارائه دهنده خدمات سلامت، فعالیت بیمارستان‌ها و اورژانس بیمارستان‌ها، نیروی انسانی سلامت شاغل در دانشگاه، تعداد مرگ و میر فراوان آن براساس علل 22 گانه بیماری‌های کشور، آموزش پژوهش دانشجویی، غذا و دارو و تجهیزات سرمایه‌ای می‌باشد، گزارش‌های اطلاعات آماری مقایسه‌ای را تولید و در اختیار مدیران ارشد، مدیران میانی و کارشناسان، برای بهره‌برداری قرار می‌دهد. به همین منظور مدیریت آمار و فناوری اطلاعات، داشبورد اطلاعات آماری تحت عنوان سامانه سیناسا برای سهولت بررسی و  صحت سنجی داده‌ها طراحی نموده و در اختیار مراکز تابعه دانشگاه علوم پزشکی ایران قرار می‌دهد.