• 1402/11/11 - 12:14
طراحی داشبورد رصد خدمات ثبت شده بیمارستان‌ها

داشبورد رصد خدمات ثبت شده در بیمارستان‌ها طراحی شد.

داشبورد رصد خدمات ثبت شده در بیمارستان‌ها بر اساس اطلاعات HIS بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران به تفکیک تاریخ ترخیص بیمار بر اساس کد ملی خدمت و دسته خدمت با امکانات جدید برای ارتقاء کیفیت طراحی و در حال بهره‌برداری می‌باشد.

336190.mp3 داشبورد رصد خدمات ثبت شده در بیمارستان‌ها طراحی شد.

نظر به اهمیت ابلاغ نقشه راه نظام سلامت الکترونیک، داشبورد رصد خدمات ثبت شده در سیستم اطلاعات بیمارستانی با کاربرد تعداد و مبلغ خدمات ثبت شده در بیمارستان‌ها را به تفکیک  تاریخ ترخیص بیمار بر اساس کدملی خدمت و دسته خدمت، توسط مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی ایران طراحی شد و محتوای داشبورد در حال بهره‌برداری می‌باشد.

ابن داشبورد به مدیریت مالی معاونت درمان، معاونت توسعه و بیمارستان‌های تابعه دانشگاه کمک بسزایی کرده است. داده‌های این داشبورد بروزرسانی می‌گردد.

در این داشبورد اهداف و پروزه‌های تعریف شده در نقشه راه نظام سلامت الکترونیک که فعلیت‌های صورت گرفته در آن می‌باشد بیان شده است.