• 1403/04/03 - 04:42

جلسه ای آموزشی با عنوان سامانه‌های اپراتوری اسکن پرونده‌های پزشکی برای گروه هدف کارکنان حوزه مدیریت اطلاعات سلامت ستاد معاونت درمان دانشگاه و شاغل در بیمارستان‌ها در تاریخ 1403/04/03 ساعت 8:30 الی 14 به صورت آنلاین برگزار گردید.

335123.mp3 برگزاری جلسه آموزشی توسط معاون درمان وزارت بهداشت در خصوص سامانه‌های اپراتوری اسکن پرونده پزشکی

به منظور بهبود در ضوابط اجرایی دستورالعمل‌ها و ابلاغیه‌های پرونده‌های پزشکی اعضای حوزه مدیریت اطلاعات سلامت ستاد معاونت درمان دانشگاه و شاغل در بیمارستان‌ها، جلسه آموزشی توسط معاونت درمان با عنوان سامانه‌های اپراتوری اسکن پرونده‌های پزشکی با حضور کارشناسان فناوری اطلاعات سلامت، مسئول مدارک پزشکی معاونت درمان، بیمارستان‌ها و مراکز آموزشی درمانی زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی ایران بصورت آنلاین در تاریخ 1403/04/03 از ساعت 8:30 الی 14 برگزار گردید.

درانتها کارشناسان بیمارستان‌ها مشکلات و چالش‌های مربوطه را گزارش دادند.

با توجه به محدودیت ظرفیت اعلام شده توسط وزارت بهداشت و برای صرفه جویی در زمان پرسنل بیمارستان، مدیریت آمار و فناوری اطلاعات مستقیما به لینک وزارت بهداشت متصل شد و لینک نرم‌افزار جلسه مجازی وزارت بهداشت در سامانه جلسات مجازی دانشگاه برای مشاهده توسط بیمارستان ها Share شد.