• 1403/01/29 - 09:22
برگزاری جلسه کمیته دانشگاهی پاد (پزشکی از راه دور)

جلسه کار گروهی کمیته دانشگاهی پاد (پزشکی از راه دور) مبنی بر چابک‌سازی روند پیگیری مصوبات و پیاده‌سازی برنامه‌های راهبردی روز سه‌شنبه 1403/01/28 از ساعت 8:30 الی 10 در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

335404.mp3 برگزاری جلسه کمیته دانشگاهی پاد (پزشکی از راه دور)

جلسه کار گروهی کمیته دانشگاهی پاد (پزشکی از راه دور) مبنی بر چابک‌سازی روند پیگیری مصوبات و پیاده‌سازی برنامه‌های راهبردی روز سه شنبه  28/01/1403 از ساعت 8:30 الی 10 در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

هدف از این جلسه بررسی اقدامات صورت گرفته در دانشگاه و بررسی دستورالعمل‌ها و شیوه‌نامه‌های ابلاغی وزارت متبوع و هم‌چنین ارائه راهکارهای پیشنهادی برای تسریع در برنامه‌های اجرایی و استعلام وضعیت فعلی سامانه‌های نسخه نویسی الکترونیکی، نوبت‌دهی الکترونیکی و نهایی نمودن کلینیک مجازی در مراکز تابعه دانشگاه علوم پزشکی ایران می‌باشد.

این جلسه با حضور آقای دکتر فلک معاون تحقیقات و فناوری، آقای دکتر طباطبایی معاون بهداشت، آقای دکتر ولائی معاون غذاو دارو، خانم دکتر مهرشاد مدیر آمار و فناوری اطلاعات، خانم دکتر سهیلی‌پور معاون آموزشی، خانم دکتر برزگر مدیر گروه هوش مصنوعی دانشگاه فناوری‌های نوین و آقای صیاد مدیر امور پشتیبانی و رفاهی برگزار گردید.

در پایان سرکار خانم دکتر مهرشاد مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی ایران راهکاری برای نهایی نمودن سامانه الکترونیک مجازی با عنوان شرح خدمات پزشکی از راه دور ارائه دادند.