• 1402/12/01 - 10:22
گزارش ارزیابی زیرسایت‌های تحت پوشش دانشگاه ایران سال1402

اعلام نتایج ارزیابی زیرسایت‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران در سال 1402

با توجه به اهمیت زیرسایت‌های دانشگاه و تاثیر آن در رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و به منظور بهره‌برداری اصولی از این بستر در اطلاع‌رسانی و آموزش، گزارشی از ارزیابی زیرسایت‌های تحت پوشش دانشگاه ایران برای ارتقاء کیفیت آنها انجام و گزارش آن منتشر شد.

335939.mp3 اعلام نتایج ارزیابی زیرسایت‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران در سال 1402

مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه با همکاری تیم راهبران زیر سایتهای واحدهای تحت پوشش نسبت به پایش و رصد تمامی زیرسایت‌های دانشگاه اقدام نمودند و بر اساس شاخصهایی که قبل از ارزیابی به اطلاع تمامی واحدها رسیده بود در بازه زمانی بهمن‌ماه 1402 ارزیابی انجام و نتایج آن در اسفندماه منتشر شد.

نتایج بدست آمده در پنج سطح براساس امتیازات کسب شده (بیشترین به کمترین ) شامل A (21 زیر سایت) B (45زیر سایت) C (88 زیرسایت) D (87 زیر سایت ) و E ( 16زیر سایت ) تقسیم بندی شده است.

گزارش ارزیابی در این لینک قابل مشاهده است. ضمنا نتایج به صورت مکاتبه به واحدها ارسال و اقدامات لازم برای بهبود مستمر به مدیران محترم برای دستور پیگیری اعلام شد.

در نهایت از تلاش مدیران واحدهای تابعه و همچنین راهبران زیر سایت‌ها که در این فرایند همکاری نموده‌اند تشکر و قدردانی می‌نماییم.