• 1401/09/16 - 09:53

بازدید از وضعیت زیرساخت‌های شبکه و سامانه‌های اطلاعات سلامت مرکز آموزشی درمانی فیروزآبادی در روز چهارشنبه مورخ 1401/09/16 صورت گرفت و درخواست‌های توسعه و خطاهای سیستم مدیریت اطلاعات بیمارستانی بررسی گردید.

8714.mp3 بازدید از وضع موجود زیرساخت‌های شبکه و سامانه‌های اطلاعات سلامت مرکز آموزشی درمانی فیروزآبادی

خانم دکتر مهرشاد، مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی ایران به همراه کارشناسان مرتبط حوزه‌های زیرساخت و سامانه‌های اطلاعات سلامت برای پیگیری نیازمندی‌های مراکز در روز چهارشنبه مورخ 1401/09/16 از ساعت 10 الی 15 از مرکز آموزشی درمانی فیروزآبادی بازدید بعمل آوردند. بازدید مذکور بر اساس چک‌لیست‌های تنظیم شده با محورهای آمار حوزه درمان و نیروی انسانی، وضعیت شبکه و زیرساخت سخت‌افزاری، وضعیت نیروی انسانی فناوری اطلاعات و سامانه‌های اطلاعاتی حوزه سلامت به منظور رفع اشکالات احتمالی، ارتقاء نرم‌افزارمدیریت اطلاعات بیمارستانی (HIS) و بررسی مشکلات موجود صورت گرفت. در این بازدید کارشناس حوزه سامانه‌های اطلاعات سلامت دانشگاه به همراه کارشناس شرکت رایاوران توسعه درخواست‌های توسعه‌ای و خطاهای موجود در سیستم HIS را با کارشناسان واحد فناوری اطلاعات و درآمد مرکز بررسی نمودند و تعدادی از مشکلات در روز بازدید برطرف شد و درخواست‌های دیگر طی صورتجلسه در دستورکار شرکت رایاوران قرار گرفت. ضمن دیدار با مدیرعامل مرکز، آقای دکتر علی طیبی، با مسئول و کارشناس فناوری اطلاعات، مسئول درآمد و کارشناس دارویی مرکز نیز دیدار شد و مشکلات و چالش‌های ایشان دریافت و راهنمایی‌های لازم نیز برای رفع برخی مشکلات ارائه شد.