• 1403/02/01 - 10:08
استقرار و بکارگیری سامانه مانیتورینگ زبیکس برای پایش تجهیزات شبکه و مجازی سازی

سامانه مانیتورینگ زبیکس برای پایش تجهیزات شبکه و مجازی سازی پیاده‌سازی شد.

بمنظور تحقق اهداف راهبردی دانشگاه در راستای فرآیند و بازسازی اتاق سرور، سامانه مانیتورینگ زبیکس برای پایش تجهیزات شبکه و مجازی سازی توسط سرکار خانم دکتر مهرشاد مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی ایران ایجاد شد.

336522.mp3 سامانه مانیتورینگ زبیکس برای پایش تجهیزات شبکه و مجازی سازی پیاده‌سازی شد.

با توجه به رویکرد دانشگاه الکترونیک مبتنی بر فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی، داشبوردهای مانیتورینگ توسط شرکت پیمانکار ایجاد و در اختیاری مدیریت آمار وفناوری اطلاعات قرارگرفت. این داشبورد توسط مدیریت آمار و فناوری اطلاعات بررسی و تست شده و اشکالات و نیازمندی‌ها به فراخور برای اعمال و اصلاح به شرکت پیمانکار اعلام شده است.

همچنین رصد پیوسته تجهیزات زیرساختی و ارتباطات توسط کارشناسان زیر ساخت انجام می‌گیرد.

در این راستا با کمک مانیتورینگ زبیکس، نقشه‌های ارتباطات شبکه تهیه شده برای طرح‌ریزی پلن‌های بهبود و انجام اقدامات توسعه‌ای مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.