• 1403/06/21 - 11:14
طراحی داشبورد اطلاعات پرسنلی و داشبورد اطلاعات آموزشی دانشجویان دانشکده پزشکی

بمنظور رصد و کنترل هزینه‌ها و درامدها داشبود اطلاعات پرسنلی و داشبورد اطلاعات آموزشی دانشجویان دانشکده پزشکی بصورت اختصاصی توسط مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی ایران طراحی و هم‌ اکنون در حال بهره‌برداری می‌باشد.

337914.mp3 داشبورد اطلاعات پرسنلی و داشبورد اطلاعات آموزشی دانشجویان دانشکده پزشکی طراحی شد.

با علم به تنگناهای بودجه‌ای موجود و آسیب‌هایی که از این منظر متوجه فعالیت‌های آموزشی می‌شود، لزوم شفاف‌سازی عملیات سازمانی و ایجاد ابزارهای مدیریتی به منظور تحلیل داده‌ها و گزارش برای مدیران بیش از پیش ضروری به نظر می‌رسد. به همین منظور داشبوردی از اطلاعات پزشکی و داشبورد اطلاعات آموزشی دانشجویان دانشکده پزشکی به صورت اختصاصی توسط مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی ایران طراحی و محتوای داشبوردها برای بهره‌برداری به دانشکده پزشکی تحویل داده شد.

داشبوردهای مذکور  به صورت  دوره‌ای بروزرسانی می‌گردد.