• 1403/04/10 - 14:16
جلسه‌ای با دانشکده پزشکی برای ایجاد داشبوردهای مدیریتی

جلسه‌ای برای بررسی نیازمندی‌ها و برنامه‌ریزی برای ایجاد داشبوردهای مدیریتی با کارشناسان دانشکده پزشکی روز شنبه 1403/04/09 در مدیریت آمار و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

336853.mp3 جلسه با دانشکده پزشکی در خصوص ایجاد داشبوردهای مدیریتی در مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

با علم به تنگناهای بودجه‌ای موجود و آسیب‌هایی که از این منظر متوجه فعالیت‌های آموزشی می‌شود، لزوم شفاف‌سازی عملیات سازمانی و ایجاد ابزارهای مدیریتی به‌منظور تحلیل داده‌ها و گزارش‌ برای مدیران بیش از پیش ضروری به‌نظر می‌رسد. بدین منظور با توجه به درخواست دانشکده پزشکی جلسه‌ای برای بررسی نیازمندی‌ها و برنامه‌ریزی برای ایجاد داشبوردهای مدیریتی با کارشناسان دانشکده پزشکی روز شنبه 1403/04/09 از ساعت 9 الی 10 در مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

در این جلسه چالش‌های موجود در زمینه رصد و کنترل هزینه‌ها و درآمدهای دانشکده، اطلاعات دانشجویان و منابع انسانی مطرح شد. مقرر شد داشبوردهایی به‌منظور پایش وضعیت در موارد پیشگفت توسط مدیریت آمار و فناوری ایجاد گردد.