• 1403/02/02 - 13:05
برگزاری جلسات مستمر آموزشی برای مراکز تابعه دانشگاه علوم پزشکی ایران

بمنظور ارتقاء سطح کارشناسان آمار و فناوری اطلاعات مراکز تابعه دانشگاه علوم پزشکی ایران دوره‌های آموزشی در راستای توانمندسازی منابع انسانی با نظارت مدیر آمار و فناوری اطلاعات بصورت مستمر برگزار می‌گردد.

337234.mp3 جلسات آموزشی برای کارشناسان فناوری اطلاعات مراکز تابعه دانشگاه علوم پزشکی ایران بصورت مستمر برگزار می‌شود.

نظر به اهمیت و ضرورت برگزاری دوره‌های آموزشی در راستای توانمندسازی منابع انسانی و با توجه به تغییر و تحولات سریع در حوزه فناوری و اطلاعات و به منظور تحقق اهداف سازمانی مطابق با استراتژی‌های فناوری اطلاعات، جلسات مستمر آموزشی بصورت هفتگی برای کارشناسان فناوری اطلاعات واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود. لازم به ذکر است بنا بر نیاز، برای عملیاتی نمودن پروژه‌های مربوط به مقاطع زمانی خاص، جلسات آموزشی برگزار شده است که نمونه‌ای از آن جلسات، نحوه ثبت تعرفه خدمات پرستاری در سیستم HIS، ارز ترجیحی، محاسبه کارانه پرستاری و وب سایت و ... می‌باشد.

لینک آموزشی برخی جلسات در پرتال مدیریت آمار و فناوری اطلاعات بارگزاری شده است.

بمنظور بهبود عملکرد کارشناسان پذیرش بیمارستان‌ها و مراکز آموزشی زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی ایران، کارگاه‌های آموزشی آشنایی با سیستم مدیریت اطلاعات بیمارستانی (HIS) و دستورالعمل‌های حوزه سلامت وزارت بهداشت برای تمامی گروه هدف برگزار شده است.