برگزاری رویداد هوش مصنوعی و سلامت در اربعین برای ارتقای سلامت زائرین
برگزاری رویداد هوش مصنوعی و سلامت در اربعین برای ارتقای سلامت زائرین
رویداد هوش مصنوعی همزمان با چهارمین کنگره سلامت در اربعین برای ارتقای سلامت زائرین در تاریخهای 14،13 و 15 تیر ماه 1403 در مرکز بین المللی همایشهای رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
رویداد هوش مصنوعی همزمان با چهارمین کنگره سلامت در اربعین برای ارتقای سلامت زائرین در تاریخهای 14،13 و 15 تیرماه 1403 در مرکز همایشهای رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.
هدف از برگزاری این رویداد یکپارچه سازی خدمات هوشمند ارائه شده به زائرین اربعین، بکارگیری دادههای حاکمیتی و بهرهبرداری از سامانهها و سکوهای بخش خصوصی و شناسایی ایدهها و شرکتهای پیشرو در این زمینه بود و به همین منظور از تمامی شرکتها و فعالان مرتبط به حوزه سلامت برای ثبت محصولات و ایدههای مرتبط با موضوع رویداد هوش مصنوعی و سلامت در اربعین دعوت به همکاری بعمل آمد.
این رویداد با میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد که شامل چهار حوزه (پنل علمی، نمایشگاه، ارائه ایده و محصول و کارگاهها) بود.
در این رویداد سرکار خانم دکتر مهرشاد مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان دبیر کمیته فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی در خصوص شیوه برگزاری رویداد سخنرانی کردند و در ادامه آقای دکتر مظهری مدیر آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت درباره پنل علمی سخنرانی و اولویت حوزه سلامت برای موضوع اربعین را بیان نمودند.
در غرفهای متعلق به مدیریت آمار و فناوری اطلاعات 22 شرکت در تاریخهای 14،13و15 تیر 1403 نیز محصولات خود را ارائه نمودند.
همچنین در تاریخ 1403/04/14 از ساعت 8 لغایت 18 هیات داوری به ارائه و داوری طرحهای مربوط به رویداد هوش مصنوعی و سلامت در اربعین پرداختند و همزمان با برگزاری این رویداد کارگاههایی با امتیاز آموزش ضمن خدمت برای کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید. در ادامه رویداد اعضای کمیته داوری به ارائه مقالات برگزیده پرداختند و در انتها سخنرانهای خارجی و اساتید هیات علمی دانشگاههای تهران به ترتیب سخنرانی کردند.
در این رویداد بیش از 42 طرح ثبت شد، که از این تعداد 13 محصول برای ارائه حضوری در این رویداد انتخاب شدند، هر محصول به مدت ده دقیقه ارایه شد. در پایان هیات داوران، هر یک از محصولات را داوری نمودند و 4 محصول از شرکتهای نبض هوشمند سلامت، شرکت مهندسی فرایند و انرژی فران، کامراد پژوهان پارس و شرکت زیست داده پرداز آرکا به عنوان محصول برتر انتخاب شدند.