• 1403/01/30 - 12:20
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
استقرار و بکارگیری ابزارهای مانیتورینگ دیتا سنتر

ابزارهای مانیتورینگ دیتا سنتر نصب و راه‌اندازی شد.

برای اهداف راهبردی دانشگاه در راستای صحت عملکرد سامانه‌ها، تجهیزات مانیتورینگ موجود توسط سرکار خانم دکتر مهرشاد مدیر فناوری و اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی ایران راه‌اندازی شد.

336415.mp3 ابزارهای مانیتورینگ دیتا سنتر نصب و راه‌اندازی شد.

نظر به تعداد تجهیزات مجازی‌سازی  و ذخیره‌سازی و با توجه به اینکه سامانه‌های متنوعی بر روی سرورهای مجموعه راه‌اندازی شده و در حال استفاده است، اطمینان از صحت عملکرد سامانه‌ها با رصد منظم آنها و هم‌چنین اطمینان از کارکرد صحیح سرورها و ذخیره‌سازها، اطمینان از عدم پر بودن فضای ذخیره سازها و موارد اینچنین بسیار ضروری است تا پیش از ایجاد اشکال در کارکرد سامانه‌ها و یا قطعی آنها بتوان اینگونه موارد را پیش‌بینی و رفع نمود.

به همین منظور سامانه‌های مانیتورینگ برای تجهیزات ارتباطی نیز در دستور کار قرار گرفتو برای استقرار و استفاده از ابزارهای مانیتورینگ اقدامات زیر صورت پذیرفت:

• احصای کلیه شاخص‌های حیاتی و مهم برای رصد در مانیتورینگ
  • نصب ابزارهای مانیتورینگ مختلف بر روی سرورها
  • انجام تنظیمات لازم برای مانیتورینگ تجهیزات ارتباطی، ذخیره‌سازها و تجهیزات اتاق سرور
  • اتصال سامانه مانیتورینگ به سامانه ایمیل و پیامک برای ارسال رخدادهای مهم
  • ایجاد داشبوردهای مختلف برای تسهیل رصد توسط تیم واکنش سریع

در این راستا، در فرایند باز طراحی و بازسازی اتاق سرور، تجهیزات مانیتورینگ موجود توسط مدیریت آمار و فناوری اطلاعات راه‌اندازی شد.