• 1402/07/01 - 14:20
داشبورد پروفایل بیمارستان‌ها (فاز درآمد مالی) و داشبورد خدمات پرستاری

داشبورد پروفایل بیمارستان‌ها (فاز درآمد مالی) و داشبورد خدمات پرستاری طراحی شد.

با توجه به اهمیت وضعیت آماری شاخص‌های بیمارستانی و درآمدهای مالی در روند تصمیم‌گیری‌های کلان بیمارستانی و مدیریتی، نسخه جدید داشبورد پروفایل بیمارستانی و داشبورد خدمات مراقبت پرستاری بر اساس اطلاعات سامانه HIS بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی، طراحی گردید و هم‌اکنون درحال بهره برداری می‌‌باشد.

20960.mp3 داشبورد پروفایل بیمارستان‌ها (فاز درآمد مالی) و داشبورد خدمات پرستاری طراحی شد.

مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی ایران با همکاری تیم‌های درمانی و مالی معاونت‌ درمان برای شناسایی وضعیت آماری شاخص‌های بیمارستانی و درآمدهای مالی در روند تصمیم‌گیری‌های کلان بیمارستانی و مدیریتی، نسخه جدید داشبورد پروفایل بیمارستانی و داشبورد خدمات مراقبت پرستاری را بر اساس اطلاعات سامانه HIS بیمارستان‌ها پیاده‌سازی نمود. محتوای این داشبورد برای بهره‌برداری به مراکز تابعه تحویل داده شد.

داشبورد مذکور به‌صورت مستمر بروزرسانی می‌گردد.

• کد خبر : 20960