• 1402/08/20 - 08:53
رویداد هوش مصنوعی و سلامت با محوریت دستیار هوشمند خود مراقبتی بیمار

رویداد هوش مصنوعی و سلامت با محوریت دستیار هوشمند خود مراقبتی بیمار در تاریخ 1402/08/17 از ساعت 13:30 الی 20 در مرکز بین‌المللی همایش‌های رازی برگزار شد.

319595.mp3 رویداد هوش مصنوعی و سلامت با محوریت دستیار هوشمند خود مراقبتی بیمار

طی ابلاغیه شماره 104373 مورخ 1402/07/17  معاون فناوری مرکز ملی فضای مجازی در خصوص برگزاری رویداد هوش مصنوعی و سلامت با محوریت دستیار هوشمند خود مراقبتی، رویداد مذکور در تاریخ 1402/08/17 از ساعت 13:30 الی 20 در مرکز بین‌المللی همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد. این رویداد با همکاری سازمان‌های مرکز ملی فضای مجازی، وزارت بهداشت، معاونت علمی ریاست جمهوری، وزارت ارتباطات و فناوری ارتباطات کمیسون بهداشت مجلس، دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه امیر کبیر و دانشگاه تهران و با میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

این رویداد با سخنرانی خانم دکتر مهرشاد مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی ایران آغاز شد و در ادامه به ترتیب آقای دکتر پازوکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، آقای دکتر قانعی دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان سلامت معاونت علمی، خانم دکتر بیگی کمیسیون سلامت الکترونیک و آقای دکتر مظهری مدیر آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت سخنرانی کردند . برای این رویداد بیش از 130 طرح ثبت شد، که از این تعداد 15 محصول و 5 ایده برای ارائه حضوری در این رویداد انتخاب شدند . هر محصول به مدت ده دقیقه و هر ایده به مدت 5 دقیقه ارایه شدند و در پایان هیات داوران، هر یک از ایده‌ها و محصولات را داوری نمودند.

• کد خبر : 319595