• 1403/01/25 - 15:05
اتصال مراکز تابعه و مراکز درمانی خصوصی به شبکه وزارت بهداشت از طریق نورنتا یا MPLS

بمنظور تحقق اهداف دانشگاه و استقرار رویکرد دانشگاه الکترونیک مبتنی بر فناوری اطلاعات، مراکز تابعه و مراکز درمانی خصوصی دانشگاه علوم پزشکی ایران به منظور استفاده از سامانه‌ها و سرویس‌های ارائه شده از طریق نورنتا به شبکه وزارت بهداشت متصل شد.

337868.mp3 مراکز تابعه و مراکز درمانی خصوصی دانشگاه علوم پزشکی ایران از طریق نورنتا به شبکه وزارت بهداشت متصل شدند.

بمنظور استفاده از سامانه‌ها و سرویس‌های ارائه شده توسط ستاد دانشگاه نیاز است تا واحدهای تابعه به شبکه ستاد متصل شوند. برای این منظور زیرساخت‌ها و فرآیندهای لازم برای اتصال واحدهای تابعه به شبکه ستاد از طریق بستر نورنتا یا MPLS فراهم شده است. علاوه بر آن، مراکز درمانی خصوصی نیز نیازمند دسترسی به سرویس‌های وزارت بهداشت هستند. در این راستا، فرآیندها و اقدامات لازم برای اتصال به این مراکز به دانشگاه بوسیله نورنتا طراحی و انجام پذیرفت.