• 1403/06/19 - 14:33
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
اتصال ابزار مانیتورینگ به سامانه تیکتینگ دانشگاه علوم پزشکی ایران

مانیتورینگ زبیکس به سامانه تیکتینگ دانشگاه علوم پزشکی ایران متصل شد.

بمنظور اهداف راهبردی دانشگاه علوم پزشکی ایران در راستای بهبود عملکرد سامانه‌ها، اتصال مانیتورینگ زبیکس به سامانه تیکتینگ برای بررسی وضعیت سامانه‌ها و اعلام بازخورد آنها توسط خانم دکتر مهرشاد مدیر آمار فناوری اطلاعات انجام شد.

337795.mp3 مانیتورینگ زبیکس به سامانه تیکتینگ دانشگاه علوم پزشکی ایران متصل شد.

از آنجا که تمام اطلاعات و داده‌هایی که توسط سیستم زبیکس مانیتور می‌شوند مهم و از اصلی‌ترین شاخص‌های یک سازمان یا نهاد می‌باشند، باید تغییر وضعیت این سیستم‌ها و ایجاد مشکل در هر نقطه از این سیستم به سرعت اعلام شده و مشکل ایجاد شده رفع گردد. به همین دلیل زبیکس از سیستم‌های اعلام هشدار استفاده می‌کند تا سازمان در کوتاهترین زمان از مشکلات آگاهی و به برطرف کردن آن بپردازد. این مانیتورین از انواع سیستم‌های اعلام هشدار استفاده می‌کند که شامل ارسال آلارم از طریق ایمیل، پیامک و ثبت تیکت می‌باشد. در همین راستا اتصال مانیتورینگ زبیکس به تمامی سیستم‌های اعلام هشدار در دستور کار قرار گرفت. نظر به اینکه ارسال پیامک از لحاظ هزینه مقرون به صرفه نمی‌باشد و با توجه به اینکه امکان شخصی سازی ارسال پیامک یا ایمیل به افراد مختلف و قرارگیری در گردش کار برای بررسی آلارم نمی‌باشد، اتصال آن به سامانه تیکتینگ یک راهکار مفید و کارآمد می‌باشد و در این راستا اقدامات لازم برای اتصال این دو ابزار به یکدیگر انجام گرفت.