• 1402/04/30 - 15:14
دیتا سنتر جدید دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح شد.

دیتا سنتر جدید دانشگاه علوم پزشکی ایران در راستای بهبود کیفیت و پایداری خدمات فناوری اطلاعات در نظام سلامت افتتاح شد

37907.mp3 دیتا سنتر جدید دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، جناب آقای دکتر عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه در افتتاح دیتا سنتر جدید دانشگاه علوم پزشکی ایران عنوان کرد: ارائه خدمات مناسب زیرساختی در حوزه فناوری و اطلاعات، نقش بسیار مهمی در بهبود کیفیت خدمات نظام سلامت دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با افتتاح دیتا سنتر جدید دانشگاه از روند فعالیت این مرکز بازدید و توصیه‌هایی ارائه دادند.

همچنین در این بازدید که با حضور اعضای هیئت رئیسه دانشگاه همراه بود، سرکار خانم دکتر مهرشاد مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی ایران به تشریح اقدامات صورت گرفته برای تجهیز و استقرار دیتا سنتر جدید دانشگاه علوم پزشکی ایران پرداخت.

*افزایش سرعت خدمات الکترونیک حوزه‌های بهداشت، درمان، آموزش و پژوهش*

خانم دکتر مهرشاد با اشاره به اهمیت این مرکز و تجهیزات در سرعت بخشی به خدمات الکترونیک نظام سلامت از جمله در حوزه ارتباطات و سامانه‌های اطلاعاتی دانشگاه عنوان کرد : ارتقای این تجهیزات کمک شایانی به سرعت و پایداری خدمات الکترونیک حوزه‌های بهداشت، درمان، آموزش و پژوهش می‌کند.

ایشان با قدردانی از توجه ویژه و اهتمام رئیس دانشگاه و حمایت معاونت توسعه دانشگاه در پیشبرد این پروژه خاطر نشان کرد : خدمات آموزشی، پؤوهشی و همچنین بهداشتی و درمانی به ویژه خدمات مرتبط با تجویز نسخه الکترونیک که با عموم مردم در ارتباط است بر بستر فناوری اطلاعات ارائه می‌شود و با ارتقای تجهیزات دیتا سنتر جدید دانشگاه علوم پزشکی ایران، با کیفیت بهتری این خدمات ارائه خواهد شد.