• 1402/07/26 - 09:57

ورکشاپ تخصصی یک‌روزه با عنوان سرور و استوریچ DELLEMC در تاریخ 1402/7/22 از ساعت 13:30 الی 17 در مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید .

21539.mp3 برگزاری ورکشاپ تخصصی سرور و استوریج DellEMC در سالن جلسات مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی ایران

بدلیل افزایش تعداد حملات سایبری به دستگاه‌­های اجرایی دولت در سال­‌های اخیر، افزایش مهارت­‌های مقابله نقش مهمی ایفا می­‌کند. در این راستا یکی از اقدامات مهم توانایی و مهارت استفاده از تجهیزات کارآمد در زیرساخت‌­های فناوری و تسلط به نحوه بکارگیری آنهاست.

به همین منظور این مدیریت برای مهارت‌افزایی و بروزرسانی دانش فنی و تخصصی کارشناسان فناوری­ اطلاعات، در تاریخ 1402/7/22 نسبت به برگزاری ورکشاپ یک‌روزه با موضوع سرور و استوریج DELLEMC اقدام نمود.

اولین کارگاه با حضور مسئولان فناوری اطلاعات و کارشناسان مدیریت آمار و فناروی اطلاعات برگزار و همزمان لینک جلسه آنلاین برای سایر علاقه‌مندان به شرکت در ورکشاپ مذکور اطلاع رسانی شد.

این جلسه با خیر مقدم و بیان اهداف آن توسط سرکار خانم دکتر مهرشاد، مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی ایران آغاز و در ادامه سرفصل‌های دوره‌های آموزشی بصورت عملی و تئوری ارائه شد. ورکشاپ با پرسش و پاسخ شرکت کنندگان پایان یافت.

در نهایت از حضور کارشناسان آمار و فناوری اطلاعات و مسئولین IT که در این گارکاه حضور داشتند تشکر و قدردانی می‌نماییم.

ضمنا لینک نظرسنجی دوره نیز برای حاضرین ارسال شد که نتایج آن در برگزاری دوره‌های بعدی مدنظر قرار خواهد گرفت.