• 1402/07/19 - 10:58

جلسه مشترک بین همکاران IT دانشگاه‌های علوم پزشکی در سطح استان تهران، ادارات کل بیمه استان تهران و نمایندگان شرکت‌های سامانه HIS با هدف هماهنگی بیشتر در پیاده‌سازی بسته‌های خدمتی بیماران خاص و صعب العلاج در سامانه‌های HIS بیمارستان‌ها روز یکشنبه 16/07/1402 از ساعت 13:30 الی 15:30 در سالن کنفرانس مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.

21188.mp3 برگزاری جلسه ای در خصوص پیاده‌سازی بسته‌های خدمتی بیماران خاص و صعب العلاج در سامانه‌های HIS بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی ایران

به منظور پیشبرد و هماهنگی بیشتر در پیاده‌سازی بسته‌های خدمتی بیماران خاص در سامانه‌های HIS بیمارستان‌ها، جلسه‌ای با حضور کارشناسان IT دانشگاه‌های علوم پزشکی در سطح استان تهران، ادارات کل بیمه استان تهران و نمایندگان شرکت‌های سامانه HIS روز یکشنبه مورخ 1402/7/16 از ساعت 13:30 الی 15:30 در سالن کنفرانس مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.

در این جلسه هریک از کارشناسان دانشگاه‌های علوم پزشکی در خصوص وضعیت پیاده‌سازی و تبادل اطلاعات با سرویس مذکور از جمله فراهم نمودن زیرساخت، خطاهای بوجود آمده، مشکلات پیاده‌سازی سرویس‌ها و.... گزارش دادند.

در انتها راهنمایی‌های لازم برای نحوه رفع خطاهای بوجود آمده در سرویس پیشگفت توسط نمایندگان ادارات کل بیمه استان تهران ارائه شد.